Επικοινωνήστε μαζί μας:

Υγρός ή Ξηρός Καθαρισμός

Υγρός Καθαρισμός

Υγρός ή Ξηρός Καθαρισμός

Υγρός καθαρισμός γίνεται σε όλα τα χαλιά η μοκέτες για τα οποία ενδείκνυται το υγρό καθάρισμα. Μετά το τίναγμα αλλά και την προπεριποιηση του το χαλί προωθείτε στην αυτόματη μονάδα πλυσίματος οπού ανάλογα με την ποιότητα το πάχος και την ευαισθησία του επιλέγεται το κατάλληλο ενδεδειγμένο πρόγραμμα καθαρισμού σε βάθος χωρίς να καταπονείται. Χρησιμοποιούμε βιοδιασπώμενα οικολογικά απορρυπαντικά σε θερμοκρασία 20Ο C για άριστα αποτελέσματα καθαρισμού.

Ο Υγρός Καθαρισμός γίνεται με πολλαπλές περιστρεφόμενες βούρτσες οι οποίες έκτος από τον βαθύ καθαρισμό περιποιούνται και αναζωογονούν την ίνα του πέλους από την πιο φθηνή μοκέτα μέχρι το πιο ακριβό χειροποίητο χαλί.

Ταυτόχρονα επιτυγχάνεται βαθύ ξέβγαλμα με άφθονο νερό και οικολογικά προϊόντα τα όποια έχουν την δυνατότητα να απομακρύνουν κατάλοιπα σαπουνιών ακόμα και από προηγουμένους καθαρισμούς ενώ διαθέτει προηγμένο σύστημα φινιρίσματος της ίνας του πέλους για χάλια πραγματικά καθαρά.

Ξηρός καθαρισμός γίνεται μόνο σε εκείνα τα χαλιά ή μοκέτες με την ετικέτα DRY CLEAN only.

Στα Τapitokatharistiria365 γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάθε χαλί έχει τις ιδιαιτερότητες του και για αυτό στα ευαίσθητα χειροποίητα χάλια επιλέγουμε αυστηρά ξηρή μέθοδο καθαρισμού.

Έτσι λοιπόν με την πρωτοποριακή οικολογικά μέθοδο DRY CLEAN και το σύστημα CARPET CLEANER επιτυγχάνουμε άψογα αποτελέσματα σε όλα τα ευαίσθητα χειροποίητα χάλια χωρίς τον κίνδυνο να ξεβάψουν ,να στραβώσουν, ή να ξεχειλώσουν.

Πιο συγκεκριμένα εφόσον το χαλί έχει περάσει από το πρώτο στάδιο βιοκαθαρισμού  στη συνεχεία  εμποτίζεται με οικολογικό απορρυπαντικό στέρεας σύνθεσης χωρίς πετροχημικά παράγωγα ή τοξικά συστατικά και στη συνέχεια με τη μηχανική δράση του συστήματος CARPET CLEANER επιτυγχάνεται η διάλυση όλων των λεκέδων και η παίδευση της συσσωρευόμενης βρωμιάς.

Με  την οικολογική ξηρή μέθοδο καθαρισμού DRY CLEAN επιτυγχάνεται:

  • Άψογος καθαρισμός στα ευαίσθητα χειροποίητα χάλια με ασφάλεια χωρίς τον κίνδυνο να ξεβάψουν.
  • Τα χρώματα ξαναζωντανεύουν.
  • Άμεση χρήση του χαλιού.
  • Οικολογικός καθαρισμός.