Επικοινωνήστε μαζί μας:

Διαδικασία Αφύγρανσης & Στεγνώματος

Διαδικασία Αφύγρανσης & Στεγνώματος

Αφού ολοκληρωθεί το πλύσιμο του χαλιού η της μοκέτας στο αυτόματο πλυντήριο μας, το χαλί η μοκέτα οδηγείται στο σύγχρονο αθόρυβο, αντικραδασμικό φυγοκεντρικό στεγνωτήριο οπού απομακρύνεται με ασφάλεια το 90 % της περίσσειας υγρασίας σε ελάχιστο χρόνο.

Έτσι το χαλί ή την μοκέτα αποκτά βελούδινη υφή, ευχάριστο άρωμα και τα χρώματα του ξαναζωντανεύουν ενώ τα κρόσσια γίνονται πεντακάθαρα χωρίς την χρήση χημικών και καυστικών απορρυπαντικών που μονό φθορές προκαλούν .

Αφού ολοκληρωθεί η αφύγρανση του χαλιού στο φυγοκεντρικό στεγνωτήριο, το χαλί ή η μοκέτα οδηγείται μέσω της αυτοματοποιημένης αλυσίδας παραγωγής στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στεγνώματος με τεχνητές μεθόδους μακριά από τις βλαβερές για τα χρώματα υπεριώδεις ακτινοβολίες του ηλίου.

Με το αυτόματο μας σύστημα ανάρτησης χαλιών ή μοκετών επιτυγχάνεται η ασφαλής μεταφορά τους στο χώρο στεγνωτήριου, γυαλίσματος της ίνας του πέλους αλλά και της φωτεινότητας των κροσσιών χωρίς τη χρήση λευκαντικών παραγόντων.

Τα χαλιά ή οι μοκέτες θα παραμείνουν στο χώρο του στεγνωτήριου  για ένα διάστημα 8-12 ώρες και στην συνέχεια αφού ελεγχθούν με ειδική υπέρυθρη κάμερα υγρασίας θα προετοιμαστούν για το επόμενο και τελικό στάδιο ελέγχου-φινιρίσματος και συσκευασίας.