Επικοινωνήστε μαζί μας:

Συσκευασία & Αποθήκευση

Συσκευασία & Αποθήκευση

Εφόσον το χαλί ελεγχθεί διεξοδικά από πλευράς υγρασίας προχωράει στο επόμενο

προχωράει στο επόμενο και τελικό στάδιο οπού θα γίνει και ο τελικός έλεγχος από τυχόν λεκέδες που δεν έφυγαν στον καθαρισμό όπως κεριά, τσίχλες, λαδιές ,θα σκουπιστεί σχολαστικά για την απομάκρυνση του περίσσιου χνουδιού που προέκυψε από τον καθαρισμό του ενώ ταυτόχρονα θα γίνει φινίρισμα  γυάλισμα και λίπανση της ίνας του πέλους οπού αυτό είναι αναγκαίο.

Καθ όλη την διάρκεια των παραπάνω εργασιών το χαλί μετριέται ηλεκτρονικά και με αυτοματοποιημένο τρόπο ενημερώνεται η καρτέλα του ιδιοκτήτη του χαλιού.

Εφόσον λοιπόν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις και πιστοποιηθεί ότι το χαλί ή η μοκέτα έχει περάσει όλα τα στάδια ελέγχου με επιτυχία τότε ρολλάρετε σφικτά και στη συνέχεια τοποθετείτε ειδική διατρητή θήκη η όποια αφήνει το χαλί να αναπνέει σε όλη τη διάρκεια της φύλαξης του μέχρι να στρωθεί τους χειμερινούς μήνες.

Κατόπιν το χαλί ή η μοκέτα θα οδηγηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο ράφι στο όποιο τοποθετούνται, κάθε φορά, συγκεκριμένα σε αριθμό τεμάχια, ώστε να είναι προστατευμένα από πίεση ή βάρος άλλον χαλιών και έτσι να μην τσαλακωθούν καθ όλη τη διάρκεια τις παραμονής τους στις εγκαταστάσεις μας.

Με τα συστήματα καταχώρησης τα οποία είναι τελευταίας τεχνολογίας μας δίνεται η δυνατότητα να καταχωρούνται ηλεκτρονικά και αυτόματα όλα τα στοιχειά του χαλιού (διαστάσεις, θέση αποθήκευσης, ιστορικό χαλιού κτλ). Μέσω των συστημάτων έχουμε κατορθώσει να δημιουργήσουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους χιλιάδες. πελάτες που μας επιλέγουν όλα αυτά τα χρονιά.